30 Νοεμβρίου, 2022

Δωρεάν Πιστοποίηση Φοιτητών από τη Microsoft

Η Microsoft, στοχεύοντας να βοηθήσει τους φοιτητές να αποκτήσουν εφόδια απαραίτητα για την επαγγελματική τους εξέλιξη προσφέρει δωρεάν πιστοποιήσεις, ξεκινώντας από τις βασικές πιστοποιήσεις. Οι φοιτητές για να επωφεληθούν από την συγκεκριμένη προσφορά της Microsoft, θα πρέπει:

  1. Να δημιουργήσουν ένα προφίλ στο Learn της Microsoft με τo προσωπικό τους email (Outlook, Live, Hotmail, Gmail, Yahoo).
  2. Να επαληθεύσουν την εγγραφή τους σαν φοιτητές του πανεπιστημίου Πελοποννήσου χρησιμοποιώντας την ηλεκτρονική διεύθυνση τους με το domain του Πανεπιστημίου.
  3. Να αποκτήσουν τις απαιτούμενες δεξιότητες (μέσω του μαθήματος MSLE).
  4. Να προετοιμαστούν για τις εξετάσεις με μια δωρεάν πρακτική εξάσκηση.
  5. Να λάβουν πιστοποίηση χρησιμοποιώντας το δωρεάν κουπόνι εξέτασης. Η παρακολούθηση εξετάσεων θα παρέχεται δωρεάν στους μαθητές όταν χρησιμοποιούν το κουπόνι τους.

Μπορείτε να πάρετε περισσότερες πληροφορίες και να ξεκινήσετε τη διαδικασία από την ιστοσελίδα aka.ms/StudentCertification

Μπορείτε να ανακτήσετε το σύντομο πληροφοριακό φυλλάδιο για την πιστοποίηση των φοιτητών. Για βήμα-προς-βήμα οδηγίες, μπορείτε να ανακτήσετε τον αναλυτικό οδηγό εγγραφής και πιστοποίησης για φοιτητές.